Managed hosting door True

Oracle en KPMG bieden klant samen steun

 

Oracle en Kpmg hebben gisteren een samenwerkingsverband gesloten voor het leveren van hulpverlening en ondersteuningssystemen aan hun klanten. Dit zal dan gebaseerd zijn op de Front Office-applicatiereeks van Oracle.

Kpmg's divisie voor Information, Communications en Entertainment (ICE) in Californië zal deze nieuwe producten en diensten ontwikkelen, marketen, verkopen en implementeren. Verder breiden de twee bedrijven het Solutions Center van Oracle uit, zodat klanten de nieuwe, eventueel door Kpmg gemodificeerde Front Office-applicaties in dat demonstratiecentrum kunnen zien draaien.
De Front Office-software is sinds eind 1996 verkrijgbaar en is bedoeld om het kantoor (front office) te verbinden met zware bedrijfsautomatiseringssystemen (back office). Deze reeks bevat applicaties voor het beheer van klantenrelaties, waaronder marketing, hulpverlening en elektronische commercie vallen. Tot op heden bestaan er meer dan twintig modules, allemaal geschreven met Oracle's eigen ontwikkeltools.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/235341). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×