Managed hosting door True

NCS International en EasyBOW sluiten OEM-overeenkomst

 

Handen schudden

NCS International en EasyBOW hebben een OEM-overeenkomst gesloten. De overeenstemming geeft NCS het recht om de EasyBOW servers software en services te integreren in de NCS retail productlijn en onder eigen naam te distribueren.

NCS International en EasyBOW hebben een Original Equipment Manufacturer overeenkomst (OEM) gesloten. Het Nederlandse EasyBOW levert software, onderhoud en support bij de servers (hardware) van NCS International. 

Het Nederlandse NCS International is leverancier van Supermicro Server hardware en storage oplossingen. In 2005 introduceerde het de boXXed desktop computerlijn voor computerspeciaalzaken. Daarmee zegt het bedrijf in te spelen op de behoefte van resellers om maatwerksystemen uit voorraad te kunnen leveren waarbij de eindklant zelf het besturingssysteem kan bepalen. NCS breidt met de EasyBOW serversuite zijn boXXed desktoplijn uit met een serverlijn. NCS ziet de toevoeging van een serveroplossing (hardware, software, onderhoud en support) als een logische volgende stap.

De overeenkomst met NCS is voor EasyBOW de tweede grote OEM-overeenkomst sinds het bedrijf begin vorig jaar de strategie wijzigde. Directeur Michael Meelis: "Met de introductie van onze Internet Server één jaar geleden, zijn we een nieuwe weg ingeslagen. In plaats van als automatiseerder op te treden die een deeloplossing brengt, gaan we nu meer en meer in de richting van het aanbieden van een product waarmee anderen hun doelen kunnen realiseren. Zoals oplossingen voor hosting-bedrijven, managed back-up voor automatiseerders, of een Small Business Server toevoeging voor de boXXed-productlijn."

EasyBOW levert de services, dat wil zeggen software, onderhoud en support. van de servers. Meelis: "klanten in het midden- en kleinbedrijf stellen steeds hogere eisen aan servers. Resellers hebben niet altijd de middelen en kennis in huis van beheer. daarom proberen wij met onze services een meerwaarde te leveren aan de hardware." 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2353195). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×