Managed hosting door True

Nederlof verlaat Richter Systems

 

De Canadese softwareleverancier Richter Systems moet het na twee jaar weer zonder Ad Nederlof stellen. Nederlof, die in het verleden bij Volmac en Oracle Noord-Europa aan het roer stond, meent dat zijn taak bij Richter erop zit.

Binnen een maand hoopt hij zijn nieuwe werkgever bekend te kunnen maken. Daarvoor is Nederlof in gesprek met een aantal bedrijven, zowel in de Verenigde Staten als in Europa.
Nederlof heeft het afgelopen jaar vanuit Atlanta, in de Amerikaanse staat Georgia, als operationeel directeur een reorganisatie doorgevoerd en de bedrijfsvoering van Richter omgebogen van dienstverlener naar leverancier van standaard software.
Het afronden van deze taak is niet de enige reden dat Nederlof vertrekt: "Volgend jaar is Richter klaar voor een gang naar de beurs. Dat vergt een commitment van minimaal drie jaar en ik was bang dat ik mijn vrijheid kwijt zou raken. Bovendien sluiten de aandeelhouders een overname van Richter niet uit en het is niet mijn ambitie om zo'n integratieproces uit te voeren." Nederlof heeft inmiddels wel een nieuw commissariaat aanvaard bij Twinspark, een jong Nederlands Internetbedrijf. De oud Oracle-topman heeft daarnaast commissariaten bij Harbinger, Lacis en Business Information Group.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/235085). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×