Managed hosting door True

Oracle en Cap Gemini stappen samen in crm

 

Cap Gemini en Oracle gaan wereldwijd samenwerken op het gebied van applicaties voor customer relationship management (crm). Beide bedrijven zijn al actief op crm-gebied; Cap bouwt zijn consultancy-praktijk op en Oracle breidt zijn productaanbod uit.

De ondernemingen gaan nu samen software en markten ontwikkelen op crm-gebied. Oracle's productenpakket CRM 3i staat hierbij centraal.
Eerder sloot Oracle een vergelijkbare overeenkomst met Ernst & Young. De voordelen zijn vergelijkbaar bij deze overeenkomsten: Oracle heeft een stevige vertegenwoordiging in de VS, en Cap in Europa.
Oracle's verkoop op crm-gebied groeide het afgelopen derde kwartaal van het boekjaar met 138 procent naar 44 miljoen dollar. Topman Larry Ellison greep deze cijfers meteen aan om erop te wijzen dat Oracle sneller groeit dan aartsrivaal en crm-marktleider Siebel. Analisten noemen de crm-markt één van de snelst groeiende IT-markten. AMR voorspelde in maart dat de verkoop van crm-toepassingen met 58 procent per jaar toeneemt. In 2002 zou er dan 11,5 miljard dollar in deze markt omgaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/232337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.