Managed hosting door True

Tweede bèta lapmiddelen Windows 98 is er

 

Microsoft stuurt de tweede bèta-versie van zijn Service Pack voor Windows 98 naar computerfabrikanten. De uiteindelijke versie van dit pakket lapmiddelen voor fouten en onvolkomenheden komt echter pas tegen het eind van het eerste kwartaal uit.

Dit Service Pack moet problemen oplossen met het opwaarderen vanaf eerdere Windows-versies en compatibiliteit met oudere hardware. Daarnaast biedt deze software volgens de leverancier ook nieuwe functionaliteit. PC-leveranciers kregen vlak voor afgelopen Kerst de eerste bèta-versie toegezonden, aldus een Microsoft-woordvoerder.
Overigens brengt Microsoft twee aparte Service Packs uit voor Windows 98. De ene (OSR1, ofwel de eerste Oem Service Release) is bedoeld voor PC-fabrikanten. De andere (SP1, ofwel het eerste Service Pack) moet zijn weg vinden naar consumenten en is dan ook gratis te downloaden. Een eerste bèta van SP1 kwam in november uit. De nu verzonden tweede bèta betreft OSR1.
Microsoft meldt dat SP1 voor Windows 98 ondersteuning biedt voor modulaire Device Bay-hardware, meer drivers bevat voor zowel gewone als USB-modems, verbeteringen heeft in de beveiliging, en meer netwerkfunctionaliteit in zich draagt. Onder de laatste noemer valt ondermeer de mogelijkheid een inbelverbinding te maken via een ATM-netwerk (asynchronous transfer mode).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/231477). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×