Managed hosting door True

Wereldleiders openen NetAid-site voor armste

 

Bill Clinton, Nelson Mandela, Tony Blair hebben gisteren als eerste de NetAid website (http://www.netaid.org) bezocht. Deze site is opgezet met het doel de extreme armoede in de wereld te bestrijden met behulp van Internet. Vanuit hun eigen kantoren bezochten de leiders de Internet-site.

Netaid is opgezet door Cisco Systems en het United Nations Development Programma (Undp). De site combineert inspanningen van wereldvermaarde artiesten, het wereldwijde bereik van radio en televisie en het enorme potentieel van Internet. Doel is meer dan een miljard arme mensen te helpen. Bezoekers van de site - streven is meer dan een miljard bezoekers te trekken - worden uitgenodigd tot concrete acties zoals donaties in de vorm van tijd, kennis, goederen en geld.
Bij de opening, gisteren in New York, maakte enkele popmuzikanten, waaronder David Bowie en Bono, de line-up bekend van drie popconcerten die op 9 oktober gelijktijdig worden gehouden in het Londense Wembley stadion, het New Yorkse Giant stadion en het Palais des Nations in Genève. Tot de optredende artiesten behoren: Bon Jovi, Sting en Cheb Mami, Bryan Adams, Wyclef Jean met Bono, David Bowie, Eurythmics, Bryan Ferry en George Michael.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/230761). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×