Managed hosting door True

Lycos koopt Quote.com voor 78 miljoen dollar

 

Webportaal Lycos heeft Quote.com (http://www.quote.com) overgenomen. Het betaalt ruim 78 miljoen dollar voor de online leverancier van financiële informatie zoals aandelenkoersen, winstvoorspellingen en bedrijfsprofielen.

Quote.com, goed voor ongeveer 300.000 abonnees, wordt de belangrijkste leverancier van financiële informatie voor het portaal van Lycos, Volgens een woordvoerster van Lycos, Michele Perry is informatie over financiën en investeringen een belangrijke drijfveer voor mensen om het web te bezoeken. Lycos, is een snelgroeiend Internet-portaal dat maandelijks meer dan dertig miljoen bezoekers trekt. Het levert verscheidene diensten als zoeken, babbelen, elektronische post, winkelen en nieuwsvoorziening.
Met de inlijving van Quote.com moet Lycos zijn concurrentiepositie ten opzichte van Microsoft, America Online versterken. De nieuwe eigenaar krijgt met de overname, die eind dit jaar moet zijn afgerond, toegang tot ongeveer tienduizend geregistreerde gebruikers. Zij betalen tussen de 25 en 100 dollar per maand. Daarnaast brengt Quote.com Lycos bij meer dan 150 grote partners uit bank- en verzekeringswezen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/230749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×