Managed hosting door True

Register.com wil uitbreiden via beursgang

 

Domeinnaam-registreerder Register.com wil de beurs op gaan. Het bedrijf hoopt daarmee 80 miljoen dollar binnen te halen voor verdere groei. Dit blijkt uit documenten die het gisteren indiende bij de Amerikaanse beursautoriteiten.

Register.com heeft in het afgelopen kwartaal dat eindigde op 30 september 159.000 Internet-domeinen geregistreerd. Het bedrijf zegt nu in zestig landen aanwezig te zijn en in totaal tachtig landen-domeinen te bestrijken. Naast naamsregistratie biedt deze NSI-concurrent ook e-mail, web-huisvesting en domeinbeheer.
De netto winst voor het afgelopen kwartaal bedroeg 2,2 miljoen dollar. Dat is 44 procent meer dan in de daaraan voorafgaande periode. Register.com betrekt zijn inkomsten uit registratie-vergoedingen, de verkoop van online-diensten en advertenties.
De details van de geplande beursgang, zoals het aantal uit te geven aandelen en het prijsbereik, zijn nog niet bekend. Die gegevens komen aan het licht in de documenten die de domeinregistreerder binnenkort indient bij de SEC.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/230725). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×