Managed hosting door True

Red Hat start in Frankrijk en Italië

 

Red Hat begint aan zijn verovering van de Europese markt door dit jaar nog vestigingen te openen in Frankrijk en Italië. Die kantoren financiert de Linux-distributeur uit recente kapitaalinjecties door Dell, IBM en Oracle.

Bob Young, oprichter en president van Red Hat, ziet grote groeimogelijkheden voor zijn bedrijf in Europa. "Er is een grote steun voor Red Hat en Linux in Europa. Wij willen ons zover ontwikkelen dat gebruikers net zo'n goede ondersteuning krijgen als wanneer ze bij ons hoofdkantoor om de hoek wonen in Noord-Carolina."
In de nabije toekomst zal Red Hat in Europa ook een ondersteuningscentrum openen dat 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is. De vestigingsplaats van dat meertalige centrum is vooralsnog niet bekend.
Ondertussen is de softwareleverancier begonnen aan de productie van de cd-roms met versie 6.1 van zijn Linux-distributie. Verder koestert het bedrijf plannen voor een Internetportaal met vooral Linux-informatie. "Wij willen de ultieme site worden voor 'open source'-software", zegt operationeel directeur Tim Buckley.
Dit portaal maakt deel uit van een Internet-plan met een tijdsspanne van drie tot vijf jaar. In die periode wil Red Hat zijn bedrijf opdelen; 30 procent product, 35 procent dienstverlening en 35 procent portaal. Het laatste segment ondersteunt ook de eerste twee en moet uiteindelijk dus veel groter worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/229941). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×