Managed hosting door True

Intuit koopt online hypotheek-adviseur Rock

 

Intuit versterkt zijn webstrategie met de overname van Rock Financial, aanbieder van online hypotheken en adviezen (http://www.rockloans.com). De leverancier van financiële software legt hiervoor 370 miljoen dollar in aandelen op tafel.

Alle uitstaande aandelen van Rock gaan nu over in handen van Intuit. Dat bedrijf wil zijn nieuwe dochter combineren met de eigen Quicken-hypotheekdienst om zo een online-hypotheekbolwerk te scheppen. De twee bedrijven zouden in de afgelopen twaalf maanden gezamenlijk ruim 3,5 miljard dollar aan hypotheken hebben afgehandeld.
Op dit moment biedt Intuit al hypotheekdiensten aan klanten in vijftig Amerikaanse staten. Gebruikers krijgen binnenkort ook de mogelijkheid hypotheken van meerdere aanbieders te vergelijken op de Quickenmortgage-website (http://www.quickenmortgage.com).
Verder heeft Intuit nog een - gerelateerde - overname gepleegd. Het gaat hier om Title Source, leverancier van verzekeringen en inspectiediensten aan handelaren in onroerend goed. Voor dit bedrijf betaalt Intuit 6 miljoen dollar, ook in een wederzijdse aandelenruil.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/229813). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×