Managed hosting door True

Britse Oracle kampt met leegloop directie

 

De Britse afdeling van Oracle heeft sinds deze week een nieuwe algemeen directeur, maar staat op het punt drie topmensen te verliezen. Voormalig algemeen directeur Philip Crawford stapte vorige week plotseling op en wordt nu gevolgd door twee marketingdirecteuren en één applicatiedirecteur.

Andy Bailey, marketingmanager voor producten en diensten, vertrekt naar risicokapitalist Interregnum. Deze topman was één van de publieke figuren van Oracle GB (Groot-Brittannië).
Verder begint Kieran Kilmartin, marketinghoofd voor hulpmiddelen, een carrière bij Mediasurface. Die firma richt zich op het beheren van website-'inhoud' (ofwel informatie). Dave Anderson, directeur van de applicatie-divisie, voegt zich bij een computerwederverkoper.
Deze leegloop is onderling niet gerelateerd, maar geeft de Britse Oracle-tak wel een probleem. Opvolgers voor de drie directeuren zijn nog niet gevonden.
Analisten menen dat Crawford - net zoals veel andere IT-topmensen - zal opduiken aan het roer van een jong Internet-bedrijf. Op wereldwijd niveau heeft Peter Dunning, senior vice-president applicatieverkoop, al hetzelfde gedaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/229721). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×