Managed hosting door True

QWest zet in op online-uitvoering Exchange

 

QWest Communications heeft een reeks berichten- en e-maildiensten aangekondigd op basis van Microsofts Exchange. Hiermee gaat het telecombedrijf mee in de gang naar kant-en-klare uitbestede applicaties en diensten.

De nieuwe applicatiedienst draagt de naam Quest Managed Exchange Services en is bedoeld voor zowel grote als kleine bedrijven. Qwest biedt drie varianten; een Basic-uitvoering voor kleinere klanten die kalender- en e-mailfunctionaliteit willen, een Complete-versie die ook virus-scanning, spam-filters en nieuwsgroepen biedt, en een Outsource-variant die dit aanvult met complete uitbesteding en beheer.
"Dit geeft organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van de mogelijkheden van Exchange, zonder het zelf te hoeven beheren", aldus Hugh Oakes, directeur productontwikkeling bij QWest.
De Exchange Services worden geïntegreerd in de joint venture tussen Qwest en KPMG Consulting voor het huisvesten van applicaties (asp). Die samenwerking, genaamd Cyber Solutions, moet op termijn ook andere diensten gaan bieden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/229061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×