Managed hosting door True

Network Associates minimaliseert verlies

 

Network Associates, de Amerikaanse leverancier van software voor netwerkbeveiliging en -beheer, heeft het nettoverlies in het derde kwartaal weten te beperken tot 241 duizend dollar (ruim 490 duizend gulden).

Vorig jaar leed het bedrijf in het derde kwartaal nog een verlies van 14,4 miljoen dollar (ruim 29 miljoen gulden). De omzet in het derde kwartaal bedroeg 195,2 miljoen dollar, tegenover 242,4 miljoen in dezelfde periode vorig jaar. De ceo (chief executive officer) van Network Associates, Bill Larson, laat weten zeer verguld te zijn met de kwartaalcijfers. Hij ziet ze als het bewijs van een 'definitieve ommekeer'.
Network Associates ontstond in 1997 als een samenraapsel van de resten van McAfee Associates, Network General en PGP. Sindsdien is het bedrijf gegroeid door agressieve aankopen. In het derde kwartaal sloot de onderneming een alliantie met Sun Microsystems, Frontier Communications en Hewlett-Packard. Die samenwerking is gericht op de introductie van een pakket voor netwerkbeveiliging met daarin Webshield E-ppliance, een antivirusprogramma, eenfirewall en een vpn-server.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/228953). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×