Managed hosting door True

Cio's geven prioriteit aan kennisdeling

 

De Europese automatiseringsmanagers geven absolute prioriteit aan kennismanagement. Dit blijkt uit een onderzoek van de Amerikaanse adviesbureau Computer Sciences Corporation.

De meestechief information officers, zoals IT-managers in Amerika worden genoemd, geven aan dat hun bedrijven moeite hebben om effectief gebruik te maken van de aanwezige kennis. Vandaar de aandacht voor kennisdeling.
Op de tweede plaats op de prioriteitenlijst staat de elektronische verbinding met klanten, leveranciers en partners. Hiermee bedoelen zij niet alleen de 'technische' verbinding, maar ook inzicht in de wensen en behoeftes van de klanten. De Amerikaanse managers zetten deze elektronische band zelfs op de eerste plaats.
Het ontwikkelen van een strategie voor elektronische handel staat dit jaar voor het eerst in de top-10 van beleidsvoornemens. Het merendeel van de ondervraagde directeuren heeft nog niet een dergelijke strategie opgesteld. De Internet-pagina's van hun bedrijven stellen dan ook niet meer voor dan een 'elektronische folder.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/228801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×