Managed hosting door True

HP hangt eigen automatisering aan MySap.com

 

Hewlett-Packard (HP) gaat de nieuwe web-architectuur, Mysap.com, van erp-leverancier Sap inzetten voor zijn eigen bedrijfssysteem. De computerfabrikant wil met die software al zijn werknemers, partners en toeleveranciers wereldwijd verbinden.

De twee IT-bedrijven hebben nog geen tijdsschema rond, maar willen zo snel mogelijk beginnen aan de implementatie. Een overeenkomst is al wel getekend. Dit meldt Mei-Lin Cheng, informatie-directeur (cio) van HP's divisie voor beeld- en printsystemen.
Cheng zegt dat HP zijn interne bedrijfsvoering al enkele jaren in toenemende mate draait op het automatiseringspakket R/3 van Sap. Op dit moment gebruikt de computerfabrikant R/3 voor ongeveer 70 procent van zijn cruciale (backoffice) applicaties.
HP besloot onlangs Saps software voor online-productconfiguratie in gebruik te nemen. Volgens Cheng waren de ervaringen met dat product dusdanig positief dat het bedrijf de Internet-functionaliteit verder wil voeren.
Mysap.com biedt gebruikers de mogelijkheid via een website toegang te verkrijgen tot Saps programmatuur voor bedrijfsautomatisering. Daaronder vallen systemen voor inkoop, bevoorrading, productie en verkoop.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/228721). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.