Managed hosting door True

MCI Worldcom spiegelt netwerk na uitval

MCI Worldcom gaat twee gescheiden, maar parallel opererende netwerken gebruiken. Door het spiegelen van zijn frame relay-netwerk hoopt het telecombedrijf rampen te voorkomen, zoals de grote uitval van augustus.

Die maand kampte het bedrijf met een reeks storingen die tien dagen aanhielden. Dit trof ongeveer eenderde van de frame relay-klanten van het wereldwijde MCI Worldcom. Het concern keert 29 miljoen dollar uit aan dienstverlenings-krediet om klanten te compenseren voor de augustus-uitval.
Die ramp is de aanzet voor het nu hervormde netwerkbeleid van het concern, zegt president Bernie Ebbers. De topman verklaart dat zijn bedrijf verschillende strategieën heeft geëvalueerd voor het verenigen van zijn gescheiden frame relay-netwerken.
Het eindbesluit is echter het opzetten en beheren van twee parallel functionerende netwerken die elk een eigen infrastructuur gebruiken van verschillende leveranciers. MCI Worldcom zal binnen enkele weken onthullen welke leveranciers van netwerkapparatuur het heeft verkozen om zijn duale netwerkstrategie uit te werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.