Managed hosting door True

MKB-Nederland boos over 2000-aantijging

 

"Het lijkt erop alsof het grote Millennium zwarte pietenspel nu al is begonnen". Zo concludeerde MKB-Nederland direct na afloop van de overigens matig bezochte Nationale Millennium Conventie.

Het midden- en kleinbedrijf werd tijdens deze conventie verweten te weinig aandacht aan het jaar 2000-probleem te geven. MKB-Nederland reageerde direct verontwaardigd. Volgens deze organisatie krijgen de kleinere bedrijven ten onrechte de schuld van het overschot aan Millennium-deskundigen. Ze zouden het probleem wel degelijk serieus nemen.
Maar volgens MKB-Nederland is er nooit echt over nagedacht hoe deze mensen zouden moeten worden geplaatst. De MKB-organisatie noemde de wervingsacties van IT-medewerkers waarvoor momenteel geen emplooi is, ondoordacht en eenzijdig. Te weinig zou rekening zijn gehouden met de daadwerkelijke behoefte van ondernemingen.
De tegenaanval van MKB-Nederland kwam een dag nadat Platform- voorzitter Jan Timmer het bedrijfsleven had opgeroepen niet te ruziën over het Millennium-probleem. Volgens Timmer heeft het geen zin elkaar met brieven te bestoken. Beter is het gezamenlijk aan een oplossing te werken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/226813). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×