Managed hosting door True

Compaq en Digital melden banenverlies

 

De integratie van de sales- en service-organisaties van Compaq en Digital zal in totaal 89 banen kosten. Aangezien momenteel zeven vacatures bestaan, vervallen in totaal 82 functies.

Compaq heeft verklaard dat er geen gedwongen ontslagen vallen. Het is nog niet bekend welke functies verdwijnen. Het gaat voornamelijk om dubbele functies en managementbanen. De ondernemingsraden zullen voor eind deze maand advies geven over de voorgestelde integratie.
Compaq lijkt zich te houden aan de toezeggingen die manager human resources Daan Fousert eerder deed aan de vakbonden en ondernemingsraden dat er geen gedwongen ontslagen zullen vallen in de sales- en service-organisatie van Digital in Utrecht. Ingewijden verwachten dat het banenverlies op het Europese distributiecentrum van Digital in Nijmegen groter zal zijn. Over de toekomst van dit centrum bestaat nog geen duidelijkheid, aangezien de vestiging valt onder de verantwoordelijkheid van het Europese managementteam. Deze groep heeft meer tijd nodig.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/225905). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×