Managed hosting door True

Ciob Kramers geeft vijf jaar garantie

 

Ciob Kramers garandeert het onderhoud van alle pakketten tot vijf jaar na de laatste verkoop, tenzij dat technisch onmogelijk is of eerder is aangegeven dat het onderhoud stopt.

Dit laatste is bijvoorbeeld het geval sinds de Sanderink Groep, waartoe Ciob behoort, in december Kramers IGA inlijfde. Na analyse van ieders productenpakket werd aangekondigd dat sommige pakketten eruit gaan.
Ciob Kramers gaat zijn producten organiseren rond basisregistraties. Vakspecifieke applicaties putten daaruit hun basisgegevens en slaan die er later in op. Ook moet dat geheel geschikt worden voor gemeentebrede dis- (documentair informatiesysteem) en gis-toepassingen (geografisch informatiesysteem).
Evenals Civility onderschrijft Ciob Kramers het met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten ontwikkelde gemeentelijk functioneel ontwerp en een gemeentelijk standaarduitwisselingsformaat. Hiermee moeten producten van verschillende leveranciers met elkaar en elkaars data overweg kunnen. Dat moet binnengemeentelijk gebruik van één registratie mogelijk maken en gemeenten in staat stellen onderling te communiceren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/225465). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×