Managed hosting door True

Intel investeert miljoenen in @Home

 

Intel gaat ongeveer 36 miljoen gulden investeren in @Home Nederland voor de ontwikkeling van breedband Internet-diensten. De partijen maakten dit gisteren bekend. Intel is de vierde partij in de joint venture, die verder bestaat uit kabelexploitanten Castel, onderdeel van Edon, Palet Kabelcom en het Amerikaanse @Home.

Intel hoopt middels deze investering voet aan de grond te krijgen in de Europese markt voor datadiensten met hoge snelheid. Naast de financiële bijdrage gaat Intel met de drie partners kennis uitwisselen en de marketingactiviteiten bundelen.
De joint venture gaat in 1999 hoge-snelheidstoegang tot Internet leveren via de kabel. De nieuwe uitvoerend directeur Jamie Howard neemt vandaag zitting in het Amsterdamse hoofdkantoor. Op dit moment is de onderneming druk aan het werven. @Home hoopt volgend jaar honderd werknemers te tellen. Howard gaf gisteren aan dat de joint venture openstaat voor meer kabelbedrijven. @Home onderhandelt momenteel met een partij, vermoedelijk uit het westen van het land. In dit deel van het land heeft het samenwerkingsverband geen dekking.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/224985). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×