Managed hosting door True

Intermediairsstudie wint scriptieprijs

 

Het onderzoek naar de toekomst van intermediairs op de arbeidsmarkt van Rinco de Jong heeft de SBI-Consist scriptieprijs 1998 gewonnen. De student bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ontving een cheque ter waarde van vijfduizend gulden voor zijn afstudeerscriptie die hij heeft uitgevoerd bij Kpmg Ebbinge.

De Jong heeft vier toekomstscenario's ontwikkeld die de rol schetsen van bemiddelaars op de arbeidsmarkt over twaalf jaar. De scriptie, getiteldDe ontwikkeling van vier scenario's voor intermediairs op de arbeidsmarkt van 2010, is gebaseerd op de vraag van Kpmg 'Wat is de impact van Internet op onze bedrijfsvoering?' Dit vraagstuk is onderdeel van de bredere bedrijfskwestie over de toekomstige, gewenste positie in de markt.
De SBI-Consist scriptieprijs is een gezamenlijk initiatief van de afdeling Sociale Beleids Informatie (SBI) van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid en softwarebedrijf Consist. De prijs moet toekomstige personeelsfunctionarissen aanzetten om zich te verdiepen in de raakvlakken tussen personeelsbeleid en automatisering.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/224425). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×