Managed hosting door True

Geen plaats voor Palmer bij Compaq

 

De aandeelhouders van Digital Equipment geven vandaag hun oordeel over de voorgenomen verkoop van hun onderneming aan Compaq Computers. Inmiddels is al bekend dat er in de nieuwe situatie geen plek meer is voor DEC's chief executive officer Robert B.

Palmer. Door het besluit via een brief aan het personeel bekend te maken, houdt Palmer de eer aan zichzelf. Hij zegt daarin echter niet waarom hij opstapt. Uit betrouwbare bron is vernomen dat Palmer niet met lege handen vertrekt. Er wordt als vertrekpremie een bedrag van 6,5 miljoen dollar genoemd. Als tegenprestatie zal hij het lopende fiscale jaar, dat op 31 juli aanstaande eindigt, uitdienen.
Voor een aantal topmanagers van Digital is er wel plaats bij Compaq. John Rando, de belangrijkste man bij Digital Services krijgt ook de leiding over deze divisies van respectievelijk Compaq en Tandem. Enrico Pesatori, die deze functie bij Tandem vervulde, wordt toegevoegd aan de staf van Eckard Pfeiffer. Ookchief technology officer Bill Stecker van Digital mag blijven. Hij wordtvice president Technology & Corporate Development.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/221613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×