Managed hosting door True

Usoft verkocht aan Israëlische ATL

 

De Israëlische softwareleverancier Advanced Technology (ATL) heeft Usoft gekocht van moedermaatschappij Unisys. Tot voor kort was ook het Nederlandse systeemhuis Logica in de race.

Vorige week meldde het bedrijf Tadiran, waar ATL deel van uitmaakt, aan de beursautoriteiten in Tel Aviv dat het overeenstemming had bereikt met Unisys over de koop van Usoft.
Odded Ritz, marketingmanager van ATL, bevestigt dat het contract getekend is: "De overeenkomst heeft betrekking op zowel de ontwikkelomgeving als de medewerkers. De overname wordt nu zo snel mogelijk afgerond. Alle obstakels zijn uit de weg geruimd." ATL zal de aandelen Usoft van Unisys kopen. Hoeveel de Israëlische onderneming neertelt voor het Nederlandse bedrijf is nog niet bekend. "ATL zal de Usoft-technologie blijven ontwikkelen en ondersteunen", aldus Ritz. Unisys levert nog geen officieel commentaar op de verkoop. Europees topman Frank Kaalen ontkent de berichtgeving echter niet: "Als ATL het aan de beursautoriteiten doorgeeft en Reuters daar gewag van maakt, dan neem ik aan dat de verkoop doorgaat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/221301). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×