Managed hosting door True

Dell lanceert grootschalige opslag

 

Dell Computer introduceert een reeks diensten en producten voor het opslaan van gegevens bij grote bedrijven. Hiermee wil de computerfabrikant voet aan de grond krijgen in de markt voor zware bedrijfssystemen. Dit marktsegment heeft een geschatte omvang van 24 miljard dollar.

Nieuw is de Powervault-lijn van opslagproducten, waaronder Scsi-subsystemen, tape-backup, opslagbeheer-software en schaalbare, zware schijfsystemen. Dell verbindt dit aan zijn Windows NT-servers. Het topmodel is de Powervault 650F, een glasvezelproduct op basis van Data Generals Clariion Raid-technologie. De prijs voor dit opslagsysteem begint bij vijftienduizend dollar en kan oplopen tot meer dan honderdduizend dollar voor een volledig uitgeruste versie. De eerste systemen zijn volgende maand verkrijgbaar. Grootschalige levering is vanaf september mogelijk.
Verder kondigde Dell drie nieuwe dienstverleningsprogramma's aan voor zijn bedrijfs- en overheidsklanten. De eerste, 'Certified Systems Engineer', voorziet in de technische scholing van Dells service-partners op het gebied van complexe netwerken. De tweede, 'Dellplus Server Integration', biedt klanten op maat geconfigureerde software en -hardware voor de Poweredge-servers. Het derde programma, 'Server installation', moet integratie verzekeren in bedrijfsomgevingen met systemen van meerdere leveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/221153). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×