Managed hosting door True

IBM verbreedt online-commercie

 

IBM onthulde op de Internet World Summer-expositie een reeks samenwerkingsovereenkomsten om elektronische commercie te vergroten. De computerfirma heeft nu elf nieuwe Business Partners, waaronder Net Gravity, Garg Data, Fisher Technology Group, Commercialware en Business Evolution.

Deze firma's bezitten technologie waarmee IBM zijn Netcommerce-serversoftware verbetert.
De uitbreidingen aan de IBM-programmatuur bieden onder andere geavanceerde verwerking van bestellingen en gerichte ondersteuning van klanten. Op het gebied van elektronische betaling heeft IBM een ontwikkelcontract gesloten met Cybercash voor diens IC Verify-product.
Daarnaast verstrekte IBM ook details van zijn strategie om klanten van beveiligingsprotocol Secure Sockets Layer (SSL) naar het Secure Electronic Transaction-protocol (SET) te laten migreren. Dit omvat ook huidige gebruikers van Cybercash-software. Hiervoor ontwikkelen de twee firma's een Netverify-module voor de nieuwste versie van IBM's Payment Server, die in augustus op de markt moet verschijnen.
Op termijn komt IBM met object-georiënteerde functionaliteit op basis van Java voor de ondersteuning van standaardpakketten van ondermeer SAP en JD Edwards. De computergigant wil de toekomst van elektronische commercie verzekeren en heeft daarvoor ontwikkelfondsen beschikbaar gesteld aan vier universiteiten die werken aan applicaties voor Internet 2.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/220693). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×