Managed hosting door True

Platinum ontwikkelt analysepakket

 

Platinum Technology ontwikkelt een serie hulpmiddelen voor analysesoftware, gebaseerd op de standaard Poems-laag van het bedrijf. Dit maakte het bedrijf, actief in applicatie-ontwikkeling en beheersoftware, bekend tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie in Chicago afgelopen week.

Platinum heeft al een serie beheerproducten op basis van de Poems-architectuur op de markt onder de naam Provision. Platinums Poems-laag biedt standaard communicatie, administratie, planning, installatie en beveiligingsdiensten voor IT-infrastructuren.
Met het analyse-pakket - dat ontwikkeld wordt onder codenaam Project C - kunnen gebruikers volgens Platinum verschillende gegevenspakhuizen gebruiken met dezelfde metagegevens. Op termijn zal de software kunnen omgaan met analysehulpmiddelen van andere leveranciers en met Microsoft Repository (waar metagegevens een plaats in vinden). De Repository van Microsoft is grotendeels door Platinum ontwikkeld. In eerste instantie zal Project C alleen met Platinums eigen versie van die Repository werken. Deze gebruikt de metagegevens afkomstig van Decision Base (hulpmiddelen voor gegevensbeheer en gegevenstransformatie). Omdat de metagegevens vaker te gebruiken zijn, claimt Platinum dat de ontwikkeltijden voor analyse-applicaties flink omlaag kunnen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/220637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.