Managed hosting door True

CA koopt dienstverlener Realogic

 

Computer Associates neemt dienstverlener Realogic over voor een nog onbekend bedrag. De softwarefirma zet hiermee zijn strategie voort om een grote speler te worden in de lucratieve markt voor dienstverlening.

In maart ketste de agressieve poging tot overname van Computer Sciences voor zo'n tien miljard dollar af op de onwil van dat bedrijf om door CA gekocht te worden.
CA wil zijn Global Professional Services-divisie nu laten groeien door kleinere bedrijven over te nemen. Realogic haalt een omzet van 42 miljoen dollar en heeft vestigingen in Londen, Sydney en Madrid. Tot op heden groeide het vijf jaar oude bedrijf met 65 tot 70 procent per jaar. Het klantenbestand bestaat uit 's werelds grootste bedrijven, waaronder AT&T, 3Com, Visa International, Goodyear en Pacific Bell.
Realogic heeft implementatie-expertise op het gebied van werkgroepsystemen, draadloze communicatie, pakketapplicaties en elektronische commercie. Deze gebieden waren tot nog toe enigszins onderbelicht in CA's dienstverleningstak. Opvallend is het feit dat Realogic niet gericht is op Unicenter, de zware beheersoftware van CA, en zelfs toegeeft daar nagenoeg geen ervaring mee te hebben. Volgens CA past dit in het streven zijn Services-tak meer platformen te laten omvatten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/220305). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×