Managed hosting door True

Oracle lokt MKB met 2000-pakket

 

Softwareleverancier Oracle lonkt naar middelgrote bedrijven met een nieuw pakket dat het millennium-probleem moet oplossen. De programmatuur draagt de naam Oracle Fastforward Financials Y2K en bevat een compleet financieel pakket dat bestand is tegen de eeuwwisseling.

Het mkb-pakket is volgens de leverancier binnen zestig dagen te implementeren en bevat Oracle Financials 11 voor maximaal vijfentwintig gebruikers. Advies en begeleiding van Oracle of een van diens partners, vijf dagen training en een jaar lang ondersteuning is bij het pakket inbegrepen. De software kost driehonderdduizend dollar en is verkrijgbaar van 15 september tot 31 december.
Hewlett-Packard is de eerste hardware-partner die zich heeft aangesloten en biedt de applicaties voorgeïnstalleerd op zijn systemen. Oracle hoopt met deze actie de grotendeels onberoerde markt van 2000-oplossingen voor middelgrote bedrijven binnen te komen. De softwareleverancier werd de laatste tijd geplaagd door tegenvallende verkoop van zijn applicaties.
Verder biedt de firma onder de naam Oracle Compliance een soortgelijk softwarepakket voor grote bedrijven die achter liggen met hun 2000-werk.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/220285). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×