Managed hosting door True

Clinton wil e-mail op ieder huisadres

 

De regering Clinton wil voor alle Amerikanen een e-mailadres invoeren dat is gekoppeld aan het huisadres. Het idee achter dit plan is om fysieke en elektronische adressen samen te voegen, zodat bedrijven of officiële instanties post - bijvoorbeeld rekeningen - naar beide adressen kunnen zenden.

Het maakt daarbij gebruik van de landcode van de VS op Internet, het.us-domein. Dit zou de groei van elektronische handel versnellen en onder het grote publiek brengen. De regering heeft de Amerikaanse postdienst gevraagd het project te verzorgen.
Ieder land heeft een landcode. In veel landen is die terug te vinden in de adressen van de website. In de Verenigde Staten is deze code voornamelijk gebruikt bij educatieve instellingen. Daar zou dus een oplossing voor moeten komen. Ook moet er een oplossing komen voor de vele burgers die nog geen e-mailadres hebben. Zij kunnen een e-mailadres toegewezen krijgen en 'per post' ontvangen, om dan hun elektronische post te halen op plaatsen met toegang tot Internet, zoals bibliotheken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/220025). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×