Managed hosting door True

Bèta Domino 5 vertraagd

 

IBM-dochter Lotus Development heeft de publieke bètaversie van Domino/Notes Release 5 verschoven naar eind september. Door deze vertraging kan het ontwerpteam nog extra werk verrichten aan de gebruikersinterface, aldus Lotus.

"We hebben overwogen om sommige mogelijkheden te wijzigen of te verwijderen, maar we wilden toch alle mogelijkheden houden en ervoor zorgen dat die goed werken."
Op dit moment circuleert er een bètaversie van Domino/Notes 5.0 onder een select publiek van enkele duizenden Lotus-partners en software-ontwikkelaars. De mogelijkheid bestaat dat de openbare bèta gelanceerd wordt op Lotusphere Berlijn '98. Dat forum vindt plaats van 21 tot 25 september en dient als Europees podium voor het toekomstige product. Lotus-president Jeff Papows zal daar in zijn toespraak naar verwachting onthullingen doen over het raamwerk voor kennisbeheer in Domino/Notes. Daarnaast zou de topman praten over de nieuw geïntegreerde mogelijkheid voor gelijktijdige communicatie, gebaseerd op aangekochte technologieën van Unibque en Databeam.
De leverancier verwacht nog steeds de marktversie van het product eind dit jaar te lanceren. Papows bevestigde dat vorige week nog. Veel Lotus-partners beweren echter dat de firma die deadline maar net zal kunnen halen. Deze bronnen beweren dat de softwareleverancier dan een grote marketingcampagne begint die moet samenvallen met de Lotusphere in Florida die in januari plaatsvindt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/219625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×