Managed hosting door True

Symantec negeert rechterlijke uitspraak

 

Symantec weigert vooralsnog het product Norton Uninstall Deluxe uit de handel te nemen. "We gaan absoluut door met de levering van dit product", zegt topman Enrique Salem tegen de nieuwsdienst van Computable.

De producent van beveiligingssoftware negeert hiermee een preliminaire beslissing van een Amerikaanse rechter in een zaak die Cybermedia had aangespannen.
De magistraat beval Symantec de Uninstall Deluxe niet meer te leveren, in afwachting van de definitieve uitspraak. Deze beslissing duidt erop dat de rechter de klacht van Cybermedia grote kans van slagen geeft. Cybermedia betoogt dat Symantec met Uninstall Deluxe het auteursrecht schendt. Symantec heeft deze beschuldigingen altijd ontkend.
Volgens Salem verdraait Cybermedia de rechterlijke uitspraak. Directeur Jom Tolonen van Cybermedia reageerde verbolgen op de houding van zijn concurrent. "Als zij zich niet aan de uitspraak houden en toch het product leveren, is de schade niet te overzien. Zij minachten hiermee de rechter." De beide bedrijven noemen elkaars persberichten na de uitspraak een "publiciteitsstunt".

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/219261). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×