Managed hosting door True

IBM onthult nieuw San Francisco

 

IBM toonde gisteren de nieuwe, derde versie van San Fransisco (SF), zijn serie voorgebouwde softwarecomponenten voor het ontwikkelen van applicaties op Java-basis. De fabrikant roemt de grotere ontwikkelsnelheid en het verhoogde prestatieniveau.

De aangekondigde versie 1.3 bevat een nieuw raamwerk waarmee ontwikkelaars financiële applicaties voor kopers en verkopers kunnen maken. Die programmatuur maakt het mogelijk transacties in meerdere valuta te bekijken. Dat is essentieel voor applicaties die de Euro ondersteunen, aldus IBM. Het SF-raamwerk omvat ongeveer achthonderd Java-componenten die als algemene bedrijfsobjecten het fundament vormen voor de ontwikkeling van zakelijke applicaties. Dit raamwerk draagt ondermeer de 'foundation for distributed applications', 'common business objects', een grafische gebruikers-interface en kerntoepassingen in zich.
"Dat is in totaal bijna 750 duizend regels code die ontwikkelaars niet hoeven te schrijven omdat wij dat al voor hun hebben gedaan", zegt algemeen directeur John Swainson van IBM's softwaregroep voor applicatie- en integratie-middleware. Hij hamert erop dat San Francisco een groot onderdeel is van IBM's applicatieraamwerk voor elektronisch zaken doen. Middels deze architectuur moeten firma's elektronische commercie kunnen bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/218693). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×