Managed hosting door True

MCI Worldcom biedt web-koopdienst

 

MCI Worldcom lanceert een elektronische koopdienst op basis van het World Wide Web. De nieuwe dienst, Internet Procurement Automation (IPA) genaamd, is bedoeld voor elektronische commercie tussen bedrijven.

De elektronische handel tussen firma's is één van de snelst groeiende Internet-markten. Deze markt bereikt volgens analisten in 2000 een omzet van meer dan driehonderd miljard dollar.
De online aankoop- en verkoopdienst is het resultaat van de samenwerking tussen de divisies MCI Systemhouse, UUnet Worldcom en softwareleverancier Commerce One. De programmatuur van de laatstgenoemde vormt een hoeksteen van het hele online-koopsysteem. Gebruikers van IPA kunnen diverse catalogi op het systeem bekijken en vergelijken voordat ze producten bestellen.
Dit is de tweede grote aankondiging van de recent gefuseerde firma. Begin deze week onthulde MCI al zijn On-Net. Deze dienst verlaagt de kosten voor bedrijven die het wereldwijde MCI-netwerk gebruiken voor al hun lokale, internationale, stem- en datadiensten. Volgens de leverancier willen zijn klanten liever On-Net gebruiken dan diverse telefonienetwerken, omdat dit de communicatiekosten met 15 tot 35 procent verlaagt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/218533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×