Managed hosting door True

Netcenter-site integreert met Explorer

 

Netscape lanceert deze week een gratis Active X-control waarmee de Internet Explorer-browser van Microsoft beter aansluit op de eigen Netcenter-website. Netscape roemt al maanden de integratie van zijn Internet-poort op zijn Navigator-browser.

Nu biedt het Explorer-gebruikers eenzelfde integratie via de 'Netscape tune up for IE'.
Met deze software krijgen websurfers die Microsofts product gebruiken toegang tot een aantal recente uitbreidingen aan Netcenter. Hieronder bevindt zich de 'smart browsing'-mogelijkheid waarmee gebruikers Internet-zoektochten kunnen uitvoeren via de adresbalk van hun browser. Verder valt er ook een lijst met gerelateerde websites te downloaden na een zoektocht. Andere integratie-nieuwtjes voor Explorer zijn de toegang via het knoppenmenu van de browser tot het gepersonaliseerde deel van de site, webmail en de software-opwaardeerdienst.
Verder heeft Netscape een overeenkomst gesloten met 3M voor het leveren van aangepaste bedrijfsversies van zijn browser. 3M levert deze voorgeconfigureerde software voor gebruik aan Internet-providers, telecommunicatiebedrijven, wederverkopers en leveranciers van Internet-'inhoud' (zoals webpagina's en informatie). Netscape lanceerde een half jaar geleden zijn initiatief voor browser-aanpassing en zegt sindsdien al 7300 bestellingen ontvangen te hebben. De overeenkomst met 3M moet het volume verder opkrikken en de prijs-per-exemplaar omlaag brengen. De kosten liggen nu op één tot vijf dollar per CD-rom.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/218529). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×