Managed hosting door True

Bèta Explorer 5 nadert

 

Microsoft lanceert morgen een publieke bèta-versie van de Internet Explorer webbrowser versie 5. Deze nieuwe Internet-software is volgens de leverancier eenvoudiger te gebruiken en meer geïntegreerd met websites. Hierin lijkt Microsoft concurrent Netscape te volgen.

Op andere gebieden gaat de softwarefirma uit Redmond echter z'n eigen weg. Terwijl de recente versies van de Navigator-browser verbonden zijn met Netscape's website en eigen informatie, kiest IE 5 voor een meer open benadering. Microsoft laat informatieleveranciers hun sites integreren met de nieuwe Explorer. Gebruikers krijgen ook een brede keuze aan zoek- en navigatie-mogelijkheden.
Tegelijk met de komst van de eerste publieke bèta-versie lanceert Microsoft zijn 'Internet Explorer Web Accessories'-initiatief. Deze promotiecampagne maakt het mogelijk voor bedrijven hun websites door te geven en aan te prijzen middels een uitbreiding voor de Explorer. Microsoft bracht overigens eerder al een testexemplaar van IE 5 uit, bestemd voor ontwikkelaars.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/217717). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×