Managed hosting door True

Comdex: nieuw Wordperfect staat klaar

 

Corel geeft op de Comdex-beurs in Las Vegas een voorproefje van de volgende Wordperfect Office Suite. Deze opvolger van versie 8 zal uiteindelijk onder een andere naam op de markt verschijnen, meldt het softwarebedrijf.

De nieuwe versie bevindt zich nu in het stadium van bèta-testen. Het bevat ondermeer mogelijkheden voor web-integratie met de codenaam Netdocs. Hiermee kunnen gebruikers documenten delen via Internet. Concurrent Microsoft verwerkt soortgelijke functionaliteit in zijn aanstaande kantoorpakket Office 2000. Derek Burney, vice-president 'engineering' bij Corel, zegt dat de Netdocs-software van zijn bedrijf eenvoudiger en gebruiksvriendelijker zal zijn. Bovendien werkt Netdocs ook met documentformaten van andere softwareleveranciers.
De nieuwe software komt in het tweede kwartaal van volgend jaar uit - ongeveer gelijktijdig met Office 2000. Corel zegt ook te werken aan een versie voor het open besturingssysteem Linux; deze zal eind 1999 gereed zijn. Er is nog geen beslissing genomen over het al dan niet voortzetten van een Macintosh-versie van Wordperfect.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/217385). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×