Managed hosting door True

DOJ-advocaat aangeklaagd

 

De Federal Election Commission (FEC) heeft een klacht ontvangen tegen advocaat David Boies die de antitrustzaak van het ministerie van Justitie tegen Microsoft leidt. Boies zou in 1996 de wet voor campagnefinanciering hebben geschonden bij de verkiezing van Congreslid Jane Harmon.

Gina Talamona, woordvoerster van Justitie, zegt dat Boies de FEC heeft verzekerd dat hij de wet niet heeft gebroken. Verder zou een eventueel onderzoek geen invloed hebben op de rechtszaak tegen Microsoft.
Justitie heeft ongeveer gelijktijdig een computer expert opgevoerd als getuige. Deze getuige beweert dat grote bedrijven tegen de integratie van browser en besturingssysteem zijn. Glenn Weadock, consultant en president van softwarebedrijf Independant Software, stelt in een geschreven verklaring: "Microsoft kan zijn klanten wel degelijk een 'uninstall'-optie bieden. Aangezien niet aanwezig is, gaan gebruikers zelf sleutelen waardoor het risico ontstaat dat systemen beschadigen." Microsoft doet deze beschuldiging af als ongegrond.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/217365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×