Managed hosting door True

Client Solutions en Match 4 fuseren

 

Solidium is de naam van het nieuwe Nederlandse bedrijf dat ontstaat door de fusie van Client Solutions in Tiel en Match 4 in Zoetermeer. Het nieuwe bedrijf telt meer dan 250 medewerkers en heeft dit jaar een omzet van 45 miljoen gulden.

Volgens Anton Greve, voormalig algemeen directeur van Client Solutions en nu van Solidium, draagt de fusie bij tot verbreding van de bedrijfsactiviteiten.
Het samengaan is gefaciliteerd door investeringsmaatschappij Gilde Participaties, dat een belang van 35 procent heeft genomen in de onderneming. Client Solutions heeft als software- en dienstenleverancier voornamelijk naam gemaakt in de AS/400-markt. Match 4 is vooral actief op het gebied van IT-beheer in mainframe-omgevingen. Samen wil Solidium zich profileren als leverancier van een breed pakket aan oplossingen. "Beide bedrijven blijven in de nieuwe holding-structuur autonoom opereren", aldus Greve.
Solidium blijkt een ambitieuze onderneming te zijn. "Op termijn sluiten we acquisities die ons aanbod nog verder uitbreiden niet uit." Greve mikt dan op bedrijven die actief zijn op het gebied van mainframe-systeemontwikkeling, Unix en Windows NT.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/216205). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×