Managed hosting door True

Copaco lijft A-Line in

 

De overname van softwareleverancier A-Line door computerdistributeur Copaco is zo goed als rond. Copaco betaalt de huidige aandeelhouders van A-Line, waaronder de Koninklijke Begemann Groep, in aandelen van het eigen bedrijf. Om hoeveel aandelen het gaat is nog niet bekend.

Volgens directeur J. Reijers van de Eindhovense hardware-specialist betekent de acquisitie een belangrijke aanvulling op de eigen activiteiten. Om de software die klanten op de PC's geïnstalleerd willen hebben, werkt Copaco nu nog samen met bedrijven als het genoemde A-Line, Ingram Micro en Computer 2000. Met de overname van A-Line haalt het bedrijf deze dienstverlening binnenshuis. Het softwarehuis uit Naarden is gespecialiseerd in producten van Microsoft en 3Com.
Copaco behaalde vorig jaar een omzet van 532 miljoen gulden. A-Line kreeg 140 miljoen gulden aan opbrengsten binnen. De winstgevendheid was echter minimaal, wat voor Copaco de reden was om het management over te nemen en de interim-manager van A-Line naar huis te sturen.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/216141). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×