Managed hosting door True

Tussentijdse bèta Windows 2000 nadert

 

Microsoft brengt een tussentijdse bètaversie uit van zijn aanstaande besturingssysteem Windows 2000. Ongeveer duizend bedrijven en 16.000 deelnemers aan het testprogramma ontvangen een nieuwe proefversie van het werkstation- en serverbesturingssysteem dat voorheen bekend stond als NT 5.0.

Dit is niet de uiteindelijke versie van de derde, volgens de huidige planning laatste, bètaversie. Die verschijnt pas in het eerste kwartaal van 1999. "We zijn nu aangekomen op eenbuild (tussenversie) die volgens ons qua functionaliteit compleet is en bovendien betrouwbaar", zegt Jonathan Perera, hoofd-productmanager voor Windows NT Server. De tussen-bèta is een potentiële derde bèta, ofwel eenrelease candidate.
Hard- en softwareleveranciers alsook licentiehouders gaan deze kandidaat testen op de compatibiliteit met andere programmatuur en systemen. Zo bevat deze proefversie de langverwachte, en door Microsoft veelgeroemde Active Directory. Die directory-technologie heeft verbeterde ondersteuning voor multimedia-devicedrivers en verdere integratie met de Terminal Services, aldus een woordvoerder.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/214297). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×