Managed hosting door True

Mac krijgt nieuwe Internet Explorer

 

Microsoft staat op het punt om een nieuwe versie van zijn Internet Explorer uit te brengen voor de Macintosh. Deze webbrowser bevat dan mogelijkheden die nog niet beschikbaar zijn in de Windows-versie.

De softwareleverancier verklaart dat deze 'interim release', IE 4.5, vooral verbeterd is wat betreft het gebruiksgemak en toegevoegde functionaliteit voor het prestatieniveau en de betrouwbaarheid. Jodi Ropert, productmanager bij Microsoft, zegt dat de veranderingen zijn aangebracht naar aanleiding van uitgebreid gebruikersonderzoek.
"Bijna 30 procent van de mensen die Apple's iMac kopen, zijn nieuwe computergebruikers. Wij dachten: 'onze browser is de standaardbrowser voor die machine, dus moeten we het makkelijker maken voor mensen om het Web te gebruiken'. Mensen spenderen teveel tijd aan het rommelen met de installatie en de instellingen van software." De kleinere, snellere en stabielere versie 4.5 is alleen verkrijgbaar voor de Mac en wordt komende zomer opgevolgd door Internet Explorer 5.0.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/213957). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×