Managed hosting door True

Genomineerd? Spreek een audioboodschap in!

Geef Computablelezers een extra reden op u te stemmen

 

Gefeliciteerd! U bent genomineerd voor een van de felbegeerde Computable Awards. Lezers van het blad geven de komende weken aan welke genomineerde volgens hen moet winnen. Geef hen de argumenten om voor u te kiezen.

Audioboodschap

Computable stelt genomineerden graag in staat hun voordracht voor een award te ondersteunen met een audioboodschap. In deze boodschap geeft de genomineerde in het kort aan waarom hij of zij de award verdient. Het inspreken van een audioboodschap is vergelijkbaar met het achterlaten van een voicemail. Heel eenvoudig dus.

Bel 084-838 81 91

Na het draaien van het bovenstaande nummer hoort u een meldtekst en de bekende piep. U kunt nu beginnen met spreken. Denkt u eraan zich voor te stellen, de naam van uw bedrijf te noemen en de award waarvoor u bent genomineerd.

Oeps, wat nu?

Mocht u zich onverhoopt verspreken, begint u dan na een korte pauze opnieuw. Het is overigens een goed idee vooraf enkele steekwoorden op papier te zetten. Aan het einde van de boodschap kunt u ophangen. De redactie zorgt dat uw boodschap snel op de site komt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1961993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×