Managed hosting door True

De Automakelaars Groningen failliet

 

De Automakelaars, een landelijke organisatie die bemiddelt bij aan- en verkoop van tweedehands auto's, is failliet.

Volgens het concept kon de consument op een website informatie inwinnen over tweedehands auto's, waarna hij voor nadere informatie en hulp terecht kon bij een van de dertien vestigingen in Nederland. Het faillissement heeft uitsluitend betrekking op de moeder-organisatie in Groningen, waar negen mensen werken.
Volgens woordvoerder Evers blijft de website van de automakelaars bestaan, en wordt er gewerkt aan een nieuw toekomstplan voor de verkoop-organisatie met de dertien franchise-nemers. "We geloven nog steeds in het concept, waarbij onze website de functie houdt van portal voor tweedehands auto's. We werken nu aan een nieuw toekomstplan." Evers schrijft de problemen van de moeder-organisatie toe aan een slechte organisatie van de automatisering begin dit jaar en het feit dat nog niet alle op de website aangeprezen producten aanwezig waren.
De combinatie auto en Internet is momenteel in trek. Eerder deze week maakte Wegener bekend de website Autototaal.nl over te nemen voor een onbekend bedrag.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/136628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×