Managed hosting door True

Computeren in de Drentse buitenlucht

 

Het jaarlijks terugkerende WAN staat weer voor de deur. In de bossen van Drenthe strijken van 28 juli tot en met 2 augustus vierhonderd computerfanaten neer.

Het evenement dat staat voor We Are Networking, is volgens de organisatie een combinatie van vakantie en evenement. Op een bebost terrein bij Noord-Sleen Emmen kunnen deelnemers internetten, elkaar virtueel te lijf gaan in netwerk-games en films bekijken. Daarnaast is er,in de vorm van diverse lezingen, ook aandacht voor de wat serieuzere materie.
Maar het bijzonderst aan WAN is toch de locatie; midden in de bossen. Hoofdsponsor Business Internet Trends, een zakelijke isp uit Ede en KPN legden speciaal voor het evenement een 2 mbps huurlijn op het terrein 'De Kibbelkoele'.
Computerliefhebbers die de buitenlucht liever niet trotseren kunnen het spektakel thuis volgen op de officiële website (http://www.wan.nl). Naast een aantal webcams is hier allerhande informatie te vinden, waaronder een inschrijfformulier. Geïnteresseerden kunnen inschrijven voor één dag (35 gulden) of de hele week (125 tot 150 gulden).
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/136164). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.