Managed hosting door True

Webmethods levert B2B-oplossing aan Philips

 

Webmethods gaat een oplossing voor transactie integratie leveren aan Philips Display Components (PDC), marktleider in de fabricage van beeldbuizen.

In een onlangs afgerond project heeft PDC het Sap-systeem van de beeldbuizenfabrikant verbonden met het Sap-systeem van haar electrongun-fabriek in Eindhoven. In de volgende fase zullen wereldwijd nog vijftien PDC-vestigingen middels XML worden verbonden.
Het project stelt Philips in de gelegenheid om met Webmethods B2B-koppelingen met andere ERP-pakketten (Enterprise Recource Planning) zoals MFG/PRO en met database-applicaties zoals Oracle tot stand te brengen. Parallel aan dit project wordt gestart met de ontwikkeling van een open oplossing voor het beheren van B2B-integratie tussen Philips' interne en externe partners, klanten en leveranciers.
Philips de heeft architectuur voor haar B2B-netwerk gecreëerd op basis van Webmethods' B2B-oplossing. In eerste instantie dient dit netwerk voor verwerking van gewenste leverschema's en de terugkoppeling van de leverancier met aanvullende informatie over de zendingen. In de volgende fase is het de bedoeling dat alle binnenkomende orders automatisch gerouteerd worden naar die fabrieken waar op dat moment de meeste voorraad of de meeste productiecapaciteit is. Op deze manier wil PDC de informatie-uitwisseling met haar klanten verbeteren.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/136080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×