Managed hosting door True

Vodafone verzorgt mobiele telefonie Unilever

 

In nauwe samenwerking met Libertel gaat Vodafone Airtouch de mobiele telecommunicatie voor Unilever in zes Europese landen verzorgen. Libertel wordt leverancier van het netwerk en de diensten in Nederland.

Met dit contract, dat twee jaar loopt, is tien miljoen euro (22 miljoen gulden) gemoeid. Libertel is voor 70 procent eigendom van Vodafone Airtouch en is de tweede gsm-aanbieder in Nederland na KPN Telecom.
Libertel zal samen met Vodafone (Groot-Brittannië), D2 Mannesmann (Duitsland), SFR (Frankrijk), Omnitel (Italië) en Airtel (Spanje) zorg dragen voor alle mobiele telecommunicatie voor Unilever in deze landen. Daarnaast zullen de partijen gezamenlijk verder werken aan de ontwikkeling van nieuwe diensten, waarbij WAP, Gprs en Umts een grote rol zullen spelen.
Unilever is een van de grootste bedrijven voor consumentenproducten ter wereld. Unilever produceert voedingsmiddelen, en producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging. Unilever opereert wereldwijd in 88 landen en biedt werk aan 255 duizend mensen. Het bedrijf is het gesprek van de week door de aangekondigde overname van het Amerikaanse Bestfoods voor 56 miljard gulden. Daarmee is het veruit de grootste overname ooit die een van origine Nederlands bedrijf ooit heeft gedaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/135712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×