Managed hosting door True

Franse kaartenmaker opent nieuwe vestigingen

 

Webraska Mobile Technologies, 's werelds nummer één in de levering van kaarten, verkeersinformatie en navigatiediensten via mobiele telefoons, heeft twee nieuwe kantoren geopend in Amsterdam en Melbourne.

De Australische vestiging betekent de eerste stap van het bedrijf buiten Europa. Webraska richt zich vanuit Melbourne op de Aziatische regio, waar volgens het bedrijf met 160 miljoen mobiele bellers 's werelds grootste mobiele telefonie-markt zit. Webraska opent de nieuwe vestiging officieel tijdens een driedaagse conferentie begin juli over de mogelijkheden van mobiele dienstverlening in Melbourne.
Ook in Amsterdam opent Webraska een eigen kantoor. Het bedrijf, dat zijn hoofdkwartier heeft in de Parijse voorstad Poissy, is geen onbekende in Nederland. De navigatiediensten die KPN mobiel aanbiedt, komen van Webraska. Webraska heeft verder vestigingen in onder meer Londen, Brussel en Madrid, waar het klanten bedient als Belgacom, Adac, Scoot, Peugeot, Alcatel, Schlumberger, TrafficMaster, en Vivendi. Het bedrijf wil binnen een paar jaar meer vestigingen openen in Azië en Europa. Nieuwe technieken zoals WAP en Umts bieden de grootste mogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/135656). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×