Managed hosting door True

Grootste Internet-café ter wereld geopend in Amsterdam

 

Vandaag (maandag) opent een nieuw Internet-café zijn deuren in Amsterdam. Toeristen, passanten en andere geïnteresseerden kunnen in totaal 650 computers gebruiken.

Hiermee is het café de grootste in zijn soort ter wereld. Het café bevindt zich in de Reguliersbreestraat vlakbij het Rembrandtplein, niet ver van het Centraal Station en de uitgaansbuurt van Amsterdam.
Het café is onderdeel van een Engelse keten met Internet-cafés onder de naam Easyeverything. Deze keten is een initiatief van Stelios Haji-Ioannou, de man die de low-budget luchtvaartmaatschappij Easyjet heeft opgezet. HP en Apax partners hebben begin mei 25 miljoen pond geïnvesteerd in de Internet-keten.
De eerste Easyeverything Internetcafés zijn juni vorig jaar van start gegaan. Inmiddels zijn er vijf locaties geopend in Londen, waaronder één met 550 computers. Voor eind volgend jaar moeten zestig vestigingen geopend zijn in de meest belangrijke Europese steden. Binnenkort krijgt ook Rotterdam een Easyeverything Internet-café.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/135624). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×