Managed hosting door True

Realmapping herkent bezoekers op sites

 

Realmapping is een Nederlandse 'start-up' die technologie heeft ontwikkeld waarmee kengegevens van surfers zijn te achterhalen nog voordat deze daadwerkelijk op de site aanwezig is.

Zij gebruik een aanpak die Realmapping heet en waarbij uit het IP-adres van de bezoekers informatie wordt gehaald over bijvoorbeeld taal, land van origine en dergelijke. Doel is dat een bezoeker op een site zo snel mogelijk informatie krijgt aangeboden die op een aantal belangrijke aspecten als taal, landelijke wetgeving of bijvoorbeeld valuta is aangepast.
Basis voor de aanpak vormt een database waarin IP-adressen zijn verzameld en die op dynamische wijze actueel wordt gehouden, zodat de snelle veranderingen op Internet kunnen worden bijgehouden.
Realmapping is opgezet door Sjoerd van Gelderen en Mark van der Linden. Zij waren eerder al actief met http://Info.nl en Mvlg E-Business Consultants. Begin mei lanceert het bedrijf de eerste producten. Ophttp://www.realmapping.com is ondermeer een proefversie te bekijken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/135196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×