Managed hosting door True

Kijknet slachtoffer lagere Internetkoersen

 

Het Internetbedrijf Kijknet.nl lijkt het eerste slachtoffer te worden van de huidige scepsis over de Internethype. Nog geen maand geleden verdrongen de geldschieters zich aan de poort. Maar het bedrijf heeft nu snel een half miljoen gulden nodig en gaat op de fles wanneer dat er niet binnen twee weken is.

Volgens directeur Willemsen zijn de investeerders plotseling huiverig geworden door de gang van zaken rond World Online en de klappen op de Nasdaq. Kijknet, gevestigd in het dorpje Haren ten noorden van Groningen, verzorgt sinds 1997 een website en een Internet-magazine met consumenteninformatie over onder meer auto's en boeken.
Het bedrijfje, met twaalf medewerkers, wil zich landelijk nadrukkelijker profileren en was in gesprek met verschillende geldschieters. Volgens Willemsen liepen de gesprekken goed, maar "nu durven ze niet meer". Met het nieuwe kapitaal moest de grote stap voorwaarts worden gemaakt. "We zijn sterk gegroeid en wilden verder uitbreiden. Een paar weken geleden zouden we zeker succes hebben gehad, maar de besprekingen vlotten opeens niet meer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/134980). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.